主題 : 想否決在商場開設卡拉ok

我想回應回應  
 
發表人
                內 容             
Winnie2828
發表號碼︰C316   發表時間:2009-07-13  舉報
主題 ︰ 想否決在商場開設卡拉ok
內容︰ 我阿媽住大型屋苑,屋苑平台下系商場。近日佢收到管理處有份調查交件,徵詢在商場內開設卡拉ok。佢極之唔想,請問除在調查交件內說明,還有什麼途徑呢?
   
 
王太
回應
回應號碼 P252及內容
系我都否決,有左卡拉ok個商場D人都混雜得多。叫其他業主合力否決!
littlegirl
回應
回應號碼 P255及內容
集合大部分業主反對意見,應該可否決。
長毛
回應
回應號碼 P256及內容
需唔需要幫手.....
毓民
回應
回應號碼 P257及內容
邊條? 話比我聽..?
大舊
回應
回應號碼 P258及內容
是否厚德商場? 定係東港城?
咖洲紅
回應
回應號碼 P259及內容
我們是健康的娛樂場所,對象除了是年輕人,亦有一家大小到來消遣,點會影響到區內風氣?」她表示,過去幾年,有不少來自將軍澳區的客人向他們反映,最近的分店要去到觀塘、旺角等地方才有,希望他們可以在將軍澳開設分店,方便他們消遣唱K。
黃老太
回應
回應號碼 P260及內容
我個女都好鍾意唱K,有時與同學去區外的K場唱得太夜,返家時交通好有問題!如果區內有間卡拉OK,即使唱到好夜,返屋企也更方便。我有時都會同個女及老公一齊唱K,點會『搞壞』人呀!搞甘耐都無間卡拉OK,有無搞錯!
王太
回應
回應號碼 P265及內容
黃老太,唔係個個都好似你甘"正氣"。
新聞都見,大把學生糸學校吸毒,桱系有人糸學校賣比佢地。依家放暑假,最多"靚仔,靚妹"去卡拉ok,仲唔益晒d有背景人仕做生意同收"靚"。
王太
回應
回應號碼 P268及內容
好囉,睇報紙知道,依回家連區議會都反對。好心係D商業及娛樂地區開啦,人地果個糸住宅區,咪攪呢D嘢啦!
PETER
回應
回應號碼 P270及內容
我唔覺得影響風氣喔,唱歌o者,唔會教壞人甘嚴重呀....
下頁 最後一頁
 
 
我 想 回 應
回應內容
請填寫。
我的圖像:
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
   
 
我選圖像
我的名稱(必須填寫): 請填寫。請填寫。
 
 
朋友分享
發件人名字: 請填寫。   收件人 (電郵): 請填寫。格式無效。  

發件人(電郵):

請填寫。格式無效。  
 

用 戶 於www.tendernotice.hk 內 的 言 論 純 粹 個 人 立 場 , 與 樓 宇 通 立 場 無 關 , 換 言 之 , 用 戶 需 對 自 己 的 言 論 負 上 全 部 責 任 。不 得 傳 達 任 何 不 合 法 性 、 威 脅 性 、 咒 罵 性 、 粗 俗 、 人 身 攻 擊 、 侵 犯 別 人 私 隱、色情、 宗 教 及 種 族 歧 視 或 任 何 偏 激 言 論 。[詳情]
網站支持Internet Explorer 5.5 或以上版本。使用800 X 600解析度瀏覽可得最佳效果。
Copyright ©2008 LCB Managemen. All rights reservedt